Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg

Wijnbericht

PDF Afdrukken E-mail

PROVENCAALSE KIKKERBILLETJES

recept bij Anne de Joyeuse Sauvignon Blanc

 

http://www.lesfoodies.com/mod/template/templates/Default_Template/images/time15.gif Moeilijkheidsgraad http://www.lesfoodies.com/mod/template/templates/Default_Template/images/difficulty1.gif

Ingrediënten (één persoon):

kikkerbilletjes (indien niet aanwezig: gevogelte)

een beetje bloem

1 tomaat

4 teentjes knoflook

gehakte peterselie

basilicum, oregano, zout, peper

Voorbereiding:

meel de kikkerbilletjes, bruin ze in een braadpan met hete olie, zodra ze bruin zijn, voeg de gehakte knoflook, peterselie en kruiden, zout en peper toe.

aan het einde van de bereiding, tomaten in stukjes gesneden toevoegen, na een paar minuten in een warme schotel serveren

 

Bon Appetite